Onze Activiteiten

Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Nieuwenhuis Bouwbedrijf BV opereert in heel Nederland met projecten die voornamelijk gericht zijn op de nieuwbouw van bedrijfshuisvesting in diverse marktsectoren. Als conceptmatig bouwer heeft zij zich gespecialiseerd in zogenoemde ‘turnkey’ projecten, ofwel projecten welke ‘verhuisklaar’ worden opgeleverd. Wij organiseren elk gewenst onderdeel in het bouwproces van begin tot eind, ook als u kiest voor cascobouw.

Naar de website

SelektHuis

SelektHuis is een mark leidende organisatie, maar heeft de charme van een klein bouwbedrijf. Dat betekent korte lijnen en heldere communicatie. Vanuit 6 vestigingen door het land bouwen 250 medewerkers letterlijk en figuurlijk aan unieke vrijstaande woningen van hoogwaardige kwaliteit voor de particuliere markt. De cultuur is no-nonsense en kostenbewust, met de focus op vooruitgang en duurzaamheid. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat merk je in je dagelijkse werk. Bij SelektHuis heerst een informele werksfeer.

Naar de website

FlexWonen

FlexWonen richt zich op de bouw van rijwoningen en 2-onder-1-kap-woningen in projectvorm. We ondersteunen u in het hele proces, of het nu gaat om de ontwikkeling, de ontwerp- of de verkoopfase. Onze focus ligt hierbij op het bouwen van rijtjeswoningen en 2-onder-1-kappers. Dankzij onze jarenlange ervaring in de projectontwikkeling en de bouw van woningen ondersteunen en ontzorgen we u volledig bij de ontwikkeling van woningbouwprojecten.

Nieuwenhuis Planontwikkeling

Nieuwenhuis Planontwikkeling BV (NPO) is een krachtige en slagvaardige projectontwikkelaar. Zij ontwikkelt kleine tot middelgrote woningbouwprojecten en nagenoeg alle voorkomende utiliteitsprojecten.

Naar de website

C-construct

C-construct staat voor snel en tegen een scherpe prijs bouwen met hoogwaardig koudgewalst staal. Voor het bouwen van uw hal, loods of bedrijfsruimte levert C-construct de staalconstructie, bekleding voor dak en wand plus toebehoren. Zij levert aan aannemers, staalbouwers, montagebedrijven en zelfbouwers. Desgewenst kan C-construct de onderbouw en montage realiseren.

Naar de website

Cascobouw

Cascobouw.nl, is de site voor de particuliere bouwer van een 2-onder-1-kapper of vrijstaande woning. Wij leveren een perfect product voor de “zelfbouwer”. Op basis van een uniek Stappensysteem wordt bepaald hoe ver wij de basis moeten leggen. Het biedt de particulier meer zekerheid en zelfs de mogelijkheid om een energiezuinig en duurzaam huis te bouwen.

Naar de website

EnergieNulWoning

Een woning met zeer lage energielasten voor een betaalbare prijs. EnergieNulWoning biedt u drie energiepakketten. Het instappakket heeft een EPC die 50% lager ligt dan de wettelijke norm. De pakketten zijn geschikt voor vrijstaande woningen en 2-onder-1-kappers.

Naar de website

Huisbouwen.nl

Huisbouwen.nl is de informatieve website voor de consument die een woning wil (laten) bouwen. Overzichtelijk wordt informatie gegeven over het vinden van een kavel, bouwstijlen, bouwfases, materialen, checklisten en veel meer. Huisbouwen.nl werkt samen met een aantal geselecteerde landelijke architecten.

Naar de website