Over Nieuwenhuis Groep

Mogelijk bent u bekend met De Nieuwenhuis Groep vanwege één van onze werkmaatschappijen of één van de activiteiten van deze werkmaatschappijen. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen specialisatie binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of projectontwikkeling. Als De Nieuwenhuis Groep willen wij met al onze werkmaatschappijen op een actieve, transparante en vertrouwenwekkende manier kwalitatieve en duurzame oplossingen ontwikkelen en implementeren.

Complete bouwer voor heel Nederland

De Nieuwenhuis Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de woning-, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Dit maakt ons een complete bouwer van huisvesting voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Wij leveren maatwerk dankzij onze nuchtere, klantgerichte instelling en het conceptmatig denken en bouwen. Deze conceptmatigheid levert de nodige synergievoordelen waar de klant ook van profiteert.

Innovatie en duurzaamheid

De Nieuwenhuis Groep is innovatief. Wij zoeken continu naar kwalitatieve duurzame oplossingen vanuit ons fundament van traditioneel bouwen. Duurzaamheid in het bouwproces en in het gebruik van woningen en andere huisvesting. Innovatief zijn wij ook in het bedenken van nieuwe concepten en toepassingen. Zo worden bestaande markten verbreed en nieuwe aangeboord.

Bouwen wat u bedoelt

Wij zijn doelgroepgericht en bouwen een passende huisvesting naar wens. Of het gaat om het casco of compleet bouwen van een woning of het turnkey opleveren van kantoorcomplexen of bedrijfshallen. Er zijn vele varianten mogelijk. Met ons kiest u voor gemak, omdat wij alle fasen van de bouw in eigen beheer uitvoeren. Vanaf het ontwerp tot de ontvangst van de sleutel heeft u maar met één partij van doen.

Uw wensen zullen ons niet verrassen. Regelmatig houden wij marktverkenningen die ons vroegtijdig de trends tonen en ons aldus in staat stellen om daarop in te spelen.

Cultuur

Een goede cultuur in de groep is van belang voor het functioneren van het geheel. Sociale innovatie, onder andere het meedenken met de organisatie, het elkaar enthousiasmeren en persoonlijke ontwikkeling, heeft onze onverdeelde aandacht. Kwalitatief goed bouwen kan alleen met vakmensen. Vakmanschap wordt daarom bij ons hooglijk gewaardeerd en gestimuleerd.

Zelf bouwen?

De traditionele rol van de aannemer of projectontwikkelaar met het aanbod van casco of volledig afbouwen staat onder druk. De huidige tijd prikkelt iedereen om “zelf” een eigen droomhuis te creëren. Wij spelen hierop in en gebruiken daarvoor onze unieke positie als een soort bouwmarkt. Kies uit ons aanbod van verschillende disciplines en zelfbouwpakketten om te bepalen wat u aan ons wilt uitbesteden en waar u zelf voor zorgt. Met onze duidelijke handleidingen en beschikbaarheid van diensten van uw vrienden of via internet, hebt u meer mogelijkheden dan u denkt.

Recreatiewoningen bouwen

De idylle van een droomplek kan gerealiseerd worden met een recreatiewoning. Het ontwikkelen van recreatieparken blijft daarom interessant. Zeker met de Nieuwenhuis Groep als partner. Met ons bent u flexibel om een park in een kort tijdsbestek volledig te ontwikkelen of de vakantiewoningen afzonderlijk te realiseren. Goedkoop bouwen met hoge kwaliteit is verzekerd door onze achtergrond als woningbouwer en de beschikbaarheid van efficiënte systemen.